Ofertas de la empresa amb les persones

(3)
¿Quieres recibir las nuevas ofertas de la empresa amb les persones directamente en tu móvil? Utiliza jobeeper app
Filtra por provincia
  • Hace 502 días
   20 horas

   Cocinero/a - Amb les Persones

   Hace 502 días 20 horas

   Un prestigiós restaurant de la comarca de La Selva està buscant un/a Xef de Cuina per afrontar el relleu generacional. La persona seleccionada s'encarregarà de mantenir la línia culinària que el restaurant ha desenvolupat durant aquests últims anys i de coordinar el seu equip de cuina format per 5 persones.

   Ver más

  • Hace 508 días
   16 horas

   Comptable - Financer - Amb les Persones

   Hace 508 días 16 horas

   Empresa consolidada del sector de la construcció necessita per incorporar a les seva plantilla una persona que desenvolupi i es responsabilitzi de les funcions de Comptabilitat i Finances, reportant directament a Gerència. Oferim feina estable i una bona oportunitat de creixement en una empresa amb un llarg recorregut.

   Ver más

  • Hace 776 días
   11 horas

   Técnico de Redes y/o Hardware - Amb les Persones

   Hace 776 días 11 horas

   Precisamos para una importante empresa informática de Girona un Técnico de Redes y/o Hardware para la instalación de: cableado de red, fibra óptica, cámaras de seguridad, control de presencia / horario, configuración de equipos informáticos.

   Ver más

  Usamos cookies propias y de terceros para mostrar contenido personalizado. Si continua navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Más información