Ofertas de la empresa cruz roja española en Girona

(10)
¿Quieres recibir las nuevas ofertas de la empresa cruz roja española en girona directamente en tu móvil? Utiliza jobeeper app
  • Hace 1217 días
   17 horas

   Tècnic/a Especialista Social (CRJ) - CRUZ ROJA ESPAÑOLA

   Hace 1217 días 17 horas

   Funcions Projecte d’informació, prevenció i reducció de riscos associats al consum de drogues, adreçat a joves en espais d’oci nocturn. Està format per voluntaris/es de Creu Roja Joventut implicats amb l’objectiu d’apropar a altres joves tota la informació i l’assessorament necessari per poder gestionar els possibles riscos derivats del consum de drogues. La persona tècnica té com a tasques principals: la gestió de les intervencions i activitats en el territori de la província de Girona, la coordinació amb l’equip tècnic i el voluntari del projecte al territori, la formador territorial del projecte i la intervenció directa als espies d’oci nocturn i altres espais de lleure. S'ofereix; Contracte d'obra i servei d'un any de durada, a una jornada de 8h/setmanals, Horari a convenir.

   Ver más

  • Hace 1248 días
   19 horas

   AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA COMPTABLE - CRUZ ROJA ESPAÑOLA

   Hace 1248 días 19 horas

   Funcions Reforç en la gestió administrativa comptable i de justificació de subvencions de l’assemblea provincial i en la gestió administrativa general i comptable del programa d’acollida i integració de sol·licitants de protecció internacional i refugiats S'ofereix Incorporació inmediata amb un contracte eventual a jornada complerta. Horari de dilluns a divendres de 8h a 15h i dues tardes de 16h a 18.30h.

   Ver más

  • Hace 1248 días
   19 horas

   AUXILIAR ADMINSTRATIU/VA - CRUZ ROJA ESPAÑOLA

   Hace 1248 días 19 horas

   Funcions El professional s’incorporarà al programa d’acollida i integració de sol·licitants de protecció internacional i refugiats que es desenvolupa a la província de Girona. Concretament aquesta persona serà la referent de l’aplicació informàtica que gestiona els recursos residencials del programa de refugiats i per tant a banda de gestionar l’aplicació (tramitar altes, penjar informes, etc. ) també haurà de supervisar l’ús correcte de l’aplicació per part dels altres professionals de l’equip. S'ofereix: Contracte d'obra i servei parcial a 20hores setmanals. Horari de dilluns a divendres pendent de concretar amb la persona seleccionada.

   Ver más

  • Hace 1248 días
   19 horas

   TEC. ATENCIÓ PERSONES CUIDADORES NO PROFESSIONALS - CRUZ ROJA ESPAÑOLA

   Hace 1248 días 19 horas

   Funcions Tècnic social per reforçar els projectes: “Apoyo temporal a familias con personas mayores a su cargo”, “Información i capacitación a personas cuidadores no profesionales” Suport al desenvolupament del projecte en alguns municipis de la província de Girona, adreçat al seguiment de persones cuidadores no professionals, per millorar la seva informació i capacitació i per a donar suport emocional i un “respir” a aquest col·lectiu a través de grups d’ajuda mútua. La persona haurà de: - Realitzar formacions i monogràfics al col·lectiu de cuidadors. - Seguir duent a terme el grup d’ajuda mútua del grup ja iniciat. - Atenció a persones grans i voluntaris. - Suport a la introducció de dades a l’aplicació de Creu Roja. - Fer seguiment del desenvolupament del projecte. - Realitzar memòries i registres d’activitats. S'ofereix: Contracte eventual a jornada complerta (40h) en horari de dilluns a divendres de 8h a 15h i dues tardes de 16h a 18.30h. Fins el 31/12/2017

   Ver más

  • Hace 1322 días
   13 horas

   FORMADOR/A CURS PER MONITORS DE MENJADOR - CRUZ ROJA ESPAÑOLA

   Hace 1322 días 13 horas

   Funcions Docent per la impartició de curs de Monitors de menjador escolar S'ofereix Contracte eventual en horari de matins de 8h a 15h, del 25/09/2017 al 30/09/2017

   Ver más

  • Hace 1421 días
   12 horas

   Vendedor/a Boletos para el Sorteo del Oro - CRUZ ROJA ESPAÑOLA

   Hace 1421 días 12 horas

   Venta de boletos del Sorteo del Oro de Cruz Roja en la calle. Se valorará tener experiencia en venta, en un puesto de similares características.

   Ver más

  • Hace 1464 días
   19 horas

   FORMADORS/ES ÀMBIT SANITARI - CRUZ ROJA ESPAÑOLA

   Hace 1464 días 19 horas

   Funciones Cerquem persones docents per a diferents formacions que es realitzen en l'àmbit sanitari de l'entitat. Les tasques són: - Elaboració de material didàctic. - Realització de la docència. - Avaluació d'alumnes. - Compliment del Sistema de qualitat de Creu Roja. Se ofrece S'ofereix contracte laboral, amb jornada d'acord a la impartició i preparació del curs. Horari segons el curs.

   Ver más

  • Hace 1472 días
   17 horas

   Venedors/es Butlletes Sorteig OR - CRUZ ROJA ESPAÑOLA

   Hace 1472 días 17 horas

   Funciones Cerquem gent interessada en vendre butlletes del Sorteig d'Or a peu de carrer a la província de Girona. Se ofrece Contracte d'obra i servei a 20h/setmanals amb una durada segons campanya, d’aproximadament dos mesos (mitjans juliol), tret del salari fixe hi ha comissions segons la venda feta.

   Ver más

  • Hace 1518 días
   17 horas

   AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA - CRUZ ROJA ESPAÑOLA

   Hace 1518 días 17 horas

   Realització de la gestió administrativa així com la justificació econòmica de l’activitat del programa d’acollida i integració per a sol•licitants d’asil - Coneixements nivell avançat del paquet office (excel, word...) - Es valorarà experiència en justificacions econòmiques. - Coneixements sòlids de comptabilitat. - Persona ordenada, metòdica i eficient. Responsable del seu treball, amb bona capacitat de relació i adaptació. - Capacitat per desenvolupar-se amb autonomia. CFGM DE GESTIÓ ADMINISTRATIVA CONTRACTE D'OBRA I SERVEI A JORNADA COMPLETA (40H SETMANALS)

   Ver más

  • Hace 1568 días
   19 horas

   CREU ROJA A GIRONA - CRUZ ROJA ESPAÑOLA

   Hace 1568 días 19 horas

   Formaran part de l’equip multi disciplinar encarregat de gestionar els recursos residencials de Creu Roja dirigits a persones refugiades i sol•licitants d’asil, el/a treballador/a social s’encarregarà, entre d’altres funcions de: La realització de les entrevistes d’acollida i seguiment, avaluació i diagnòstic de cada cas, disseny i execució de plans de treball individualitzats, intervencions grupals, realització de tasques administratives derivades de l’atenció directa, tramitació de les ajudes, elaboració d’informes socials, vetllar per la convivència i el respecte de les normes del recurs, així com intervenir en les situacions d’emergència que es puguin donar. - Diplomatura o Grau en TREBALL SOCIAL - Anglès parlat nivell mig-alt (és realitzarà prova) - Francès parlat nivell mig-alt (és realitzarà prova) Contracte de 40h/setmanals, de duració aproximada d'un any. Amb horari de dilluns a divendres en horari partit. a Girona Ciutat.

   Ver más

  Usamos cookies propias y de terceros para mostrar contenido personalizado. Si continua navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Más información