Ofertas de la empresa marlex interim en Guissona

(3)
¿Quieres recibir las nuevas ofertas de la empresa marlex interim en guissona directamente en tu móvil? Utiliza jobeeper app
  • Hace 1506 días
   8 horas

   MUNTADOR/A EQUIPS INDUSTRIALS (ML) - MARLEX Interim

   Hace 1506 días 8 horas

   Important empresa agroalimentària ubicada a la Segarra precisa incorporar un/a muntador/a electromecànic/a d'equips industrials per al desenvolupament de les següents funcions : - Muntatge d'equips industrials mecànics i electromecànics. - Posada en marxa de les instal·lacions realitzades. - Realitzar els ajustaments necessaris per al correcte funcionament d'aquestes.

   Ver más

  • Hace 1521 días
   7 horas

   MUNTADOR/A INDUSTRIAL (ML) - MARLEX Interim

   Hace 1521 días 7 horas

   Important empresa ubicada a Guissona precisa incorporar un/a muntador/a industrial per al desenvolupament de les següents funcions : - Muntatge d'equips mecànics i transportadors. - Posada en marxa de les instal·lacions realitzades. - Realitzar els ajustaments necessaris per al correcte funcionament d'aquestes.

   Ver más

  • Hace 1547 días
   15 horas

   ELECTROMECÀNIC/A (AB) - MARLEX INTERIM

   Hace 1547 días 15 horas

   Important empresa del sector de l'alimentació ubicada a Guissona, precisa incorporar ELECTROMECÀNICS per realitzar el manteniment de les seves instal·lacions. Es busca personal amb iniciativa i predisposició, ganes d'aprendre i resolutiu. Funcions: - Llegir i interpretar els esquemes elèctrics. - Instal·lació de maquinaria industrial elèctrica (motors, variadors, bombes hidràuliques, sensors) - Resolució d'avaries. - Habilitats per reaccionar i improvisar si alguna cosa no surt com s'esperava. - Ajuda als seus superiors en la investigació / disseny / desenvolupament / reparació dels equips elèctrics. - Col·laboració en tasques no elèctriques. Oferim: - Estabilitat laboral i formació continuada.

   Ver más

  Usamos cookies propias y de terceros para mostrar contenido personalizado. Si continua navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Más información