Ofertas de la empresa mutuaterrassa

(26)
¿Quieres recibir las nuevas ofertas de la empresa mutuaterrassa directamente en tu móvil? Utiliza jobeeper app
Filtra por provincia
  • Hace 1488 días
   3 horas

   ENFERMERO/ENFERMERA Y AUXILIAR DE ENFERMERIA - MUTUATERRASSA

   Hace 1488 días 3 horas

   Seleccionamos enfermeros/enfermeras y auxiliares de enfermería, para campaña PIUC. Las personas seleccionadas como enfermero/a proporcionaran curas de enfermería a pacientes en situación subaguda, aplicando conocimientos y tecnicas específicas en su disciplina, formando parte del equipo multidisciplinar y siendo capaces de dar respuestas de forma integral a las necesidades que presenten lod pacientes Las personas seleccionadas como auxiliar de enfermería daran soporte al equipo de enfermería en las tareas delegadas.

   Ver más

  • Hace 1495 días
   9 horas

   ENFERMERO/A - MUTUATERRASSA

   Hace 1495 días 9 horas

   Requerimos: -Diplomatura o grado en enfermería - Se valorará experiencia profesional Ofrecemos: - Integración en la Dirección de Enfermería de la Fundació Assistencial de Mútua de Terrassa - Contrato inicial de 3 meses con posibilidad de continuidad - Incorporación inmediata - Jornada parcial o completa según disponibilidad - Turno de mañana, tarde o noche - Lugar de trabajo: Terrassa (Barcelona)

   Ver más

  • Hace 1497 días
   13 horas

   MOSSO/A SANITARI - MUTUATERRASSA

   Hace 1497 días 13 horas

   La persona seleccionada tindrà com a missió garantir els trasllats dels pacients tenint en compte les mesures de seguretat i establint prioritats en funció de les necessitats i fer un bon ús, control i manteniment dels recursos materials disponibles tenint com a base d'actuació la filosofia i valors marcats per la Direcció d'infermeria Requerim: · Es valorarà formació en l'àmbit sanitari · Informàtica a nivell usuari · Català parlat i escrit Oferim: · Contracte eventual de 3 mesos amb possibilitats de continuïtat en jornada completa o parcial de caps de setmana · Incorporació: Immediata · Lloc de treball: Terrassa (Barcelona)

   Ver más

  • Hace 1504 días
   11 horas

   TÈCNIC/A COMERCIAL - MUTUATERRASSA

   Hace 1504 días 11 horas

   En dependència del Director Comercial, la persona seleccionada tindrà com a missió executar l'acció de venda a la zona/canal assignat (nova producció i manteniment de cartera), detectant noves oportunitats de negoci, implantant sobre el terreny les accions comercials i de màrqueting establertes i fent un seguiment de les gestions comercials fins a la seva consecució. Requerim: · Imprescindible experiència mínima de 3 anys com a Tècnic/a comercial en el sector assegurador, àmbit de particulars. (preferiblement salut). · Imprescindible coneixement del mercat assegurador del Vallès Occidental. · Informàtica a nivell usuari. · Català parlat i escrit. · Vehicle propi. Oferim: · Incorporació immediata a la seu central de l'Asseguradora, situada a Terrassa. · Jornada completa de dilluns a divendres. · Contracte indefinit.

   Ver más

  • Hace 1526 días
   3 horas

   Odontólogo/a - MUTUATERRASSA

   Hace 1526 días 3 horas

   Requerim: Llicenciatura o Grau en Odontologia Es valorarà experiència professional Oferim: Incorporació en el Centre d'Atenció Primària Rubí de la Fundació Assistencial de Mútua de Terrassa Jornada parcial del 50% distribuïda en 4 matins de 9 a 13 hores Contracte eventual Incorporació: Immediata Lloc de treball: Rubí (Barcelona)

   Ver más

  • Hace 1538 días
   4 horas

   OPERARIO DE MANTENIMIENTO MECANICO - MUTUATERRASSA

   Hace 1538 días 4 horas

   Bajo las directrices del encargado de taller, la persona seleccionada velará por el buen funcionamiento del equipamiento e instalaciones que le sean asignadas, realizando mantenimientos correctivos y preventivos. Las reparaciones serán sobre mobiliario, instalaciones de agua sanitaria, calefacción, aire acondicionado, etc

   Ver más

  • Hace 1538 días
   11 horas

   Assistent de Direcció - MUTUATERRASSA

   Hace 1538 días 11 horas

   La persona seleccionada tindrà com a missió principal assistir als directius en la gestió del temps i donar suport administratiu, contribuint a proporcionar la millor imatge de l'empresa tant internament com externa, sota la coordinació de la Secretaria de Direcció de la Direcció General i la Direcció Financera Corporativa de MútuaTerrassa.

   Ver más

  • Hace 1654 días
   12 horas

   Auxiliar de farmacia - MUTUATERRASSA

   Hace 1654 días 12 horas

   Requerim: · Formació Professional 1r grau o Cicle Formatiu de Grau Mig en Farmàcia · Es valorarà experiència en entorn sanitari · Català i castellà · Ofimàtica nivell usuari Oferim: · Integració en el Servei de Farmàcia de la Fundació Assistencial de Mútua de Terrassa · Jornada parcial del 65% distribuïda en horari de tarda · Contracte eventual d'un mes amb possibilitats de continuïtat · Incorporació: Agost · Lloc de treball: Terrassa (Barcelona)

   Ver más

  • Hace 1692 días
   14 horas

   TERAPEUTA OCUPACIONAL (MONITOR/A) SUPLÈNCIES ESTIU - MUTUATERRASSA

   Hace 1692 días 14 horas

   La persona seleccionada tindrà com a missió avaluar, identificar, intervenir i ajudar a l'usuari a millorar la seva autonomia en les tasques diàries i assistir i recolzar el seu desenvolupament cap a una vida independent i productiva. Acompanyament usuaris, supervisió AVD i preparació de tallers ocupacionals.

   Ver más

  • Hace 1716 días
   15 horas

   Auxiliar de Farmàcia - MUTUATERRASSA

   Hace 1716 días 15 horas

   La persona seleccionada tindrà com a missió recopilar, preparar i dispensar les comandes de productes farmacèutics i afins, sota la supervisió del coordinador de farmàcia, i controlar l'estoc del magatzem farmacèutic de l'hospital per a garantir la disponibilitat de productes i que cada comanda sigui satisfeta en temps i forma. Requerim: · Formació Professional 1r grau o Cicle Formatiu de Grau Mig en Farmàcia · Es valorarà formació especialitzada · Experiència mínima de 1 any en lloc de treball similar en entorn sanitari · Català i castellà · Ofimàtica nivell usuari Oferim: · Integració en el Servei de Farmàcia de la Fundació Assistencial de Mútua de Terrassa · Jornada completa distribuïda en horari lliscant · Contracte eventual amb possibilitats reals d'indefinit · Incorporació immediata · Lloc de treball: Terrassa (Barcelona)

   Ver más

  Usamos cookies propias y de terceros para mostrar contenido personalizado. Si continua navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Más información