Ofertas en Segrià

(89)
¿Quieres recibir las nuevas ofertas en segrià directamente en tu móvil? Utiliza jobeeper app
  • Hace 1211 días
   19 horas

   SOLDADOR/A FIL I ELECTRODE (LL) - MARLEX Interim

   Hace 1211 días 19 horas

   Important empresa de Lleida dedicada a la fabricació i subministrament d'equips per a la configuració de plantes de trituració precisa incorporar UN/A SOLDADOR/A per realitzar la reparació i el manteniment de les estructures industrials de l'empresa. El tipus de soldadura que es requereix per aquest lloc de treball és FIL I ELECTRODE. Es tracta d'un lloc de treball estable i s'ofereix contracte inicial a través d'ETT + incorporació a empresa.

   Ver más

  • Hace 1211 días
   19 horas

   OPERARI/A ESPECIALISTA MANTENIMENT (LL) - MARLEX Interim

   Hace 1211 días 19 horas

   MARLEX GESTIÓ ETT selecciona peó especialista per empresa situada a 10 minuts de Lleida. Les tasques seran: - Càrrega i descàrrega de residus - Alimentació de la màquina de premsa i empaquetat d'aquests - Preparació d'un compactador - Feines de neteja d'un separador balístic, neteja de rodets, cintes i diferents aparells - Diversos manteniments: engreix rodaments i maquinària en general, neteja dels filtres de la maquinària mòbil i fitxa - Neteja de la planta sota les estructures de la maquinària - Manteniment general de la planta Contracte ETT 3 mesos + incorporació empresa, per tant, es tracta d'un lloc de treball estable

   Ver más

  • Hace 1217 días
   20 horas

   RESPONSABLE DE PRODUCCIÓ (SECTOR AUTOMOCIÓ) - MARLEX Recruiting

   Hace 1217 días 20 horas

   En dependència del Director/a General, la persona seleccionada s'ocuparà de la planificació de la producció així com del procés de producció, logistica i manteniment de la planta, controlarà la productivitat i els estocs, es responsabilitzarà del correcte cumpliment de les normes de qualitat així com de l'higiene laboral, entre altres. El candidat/a seleccionat/da s'incorporarà a una empresa líder en el sector de l'automoció situada a 20 minuts de Lleida, que aposta pel continu creixement, on tindrà l'oportunitat de formar part d'un projecte a llarg termini i podrà crèixer, tant a nivel personal com professional.

   Ver más

  • Hace 1217 días
   21 horas

   RESPONSABLE GERÈNCIA (SECTOR AUTOMÒBIL) - MARLEX Recruiting

   Hace 1217 días 21 horas

   Sota l'Administrador de la companyia, serà el Responsable de la Gerència d'un concessionari important de Lleida. Haurà de gestionar un equip ampli de treballadors, així com supervisar tots els departaments i el bon funcionament d’aquests. Que visqui el projecte com quelcom personal i tingui un nivell alt d’implicació. El/la candidat/a seleccionat/da s’incorporarà a un important grup empresarial de Lleida, on tindrà l’oportunitat de formar part d’un projecte a llarg termini, i on podrà créixer, tant a nivell personal com professional. La jornada laboral és complerta i el salari segon vàlua.

   Ver más

  • Hace 1217 días
   21 horas

   COMMUNITY MANAGER I SOCIAL MEDIA - MARLEX Recruiting

   Hace 1217 días 21 horas

   En dependència del gerent de l'empresa la seva missió principal serà treballar i millorar la visibilitat de la marca en el món digital. És una vacant de nova creació i per aquest motiu la persona ha de ser dinàmica, tenir molta iniciativa i ganes de participar en un projecte nou i també de créixer professionalment. El/la seleccionat/da col·laborarà amb una empresa consolidada en el sector automobilístic del Segrià. S'ofereix jornada parcial i és una vacant estable.

   Ver más

  • Hace 1220 días
   20 horas

   REPARTIDOR/A C+CAP (LL) - MARLEX Interim

   Hace 1220 días 20 horas

   Important empresa de Lleida incorpora UN/A REPARTIDOR/A per realitzar els repartiments de comandes de la zona de Lleida i Osca. Pensem en una persona dinàmica i resolutiva amb experiència com a repartidor que vulgui incorporar-se de forma estable. S'ofereix contracte inicial a través d'ETT + incorporació a empresa de DLL a DV de 9 a 13 i de 15 a 19 (variable segons ruta)

   Ver más

  • Hace 1220 días
   20 horas

   MECÀNIC/A (LL) - MARLEX Interim

   Hace 1220 días 20 horas

   Important empresa de Lleida precisa incorporar UN/A MECÀNIC/A per al manteniment i la reparació de maquinària industrial com cargadores, excavadores compactes, manipuladores telescòpiques, telescopis giratoris, etc. Es tracta d'un lloc de treball estable. S'ofereix contracte inicial per ETT + incorporació a empresa

   Ver más

  • Hace 1220 días
   20 horas

   ADMINISTRATIU/VA TÈCNIC / QUALITAT (LL) - MARLEX Interim

   Hace 1220 días 20 horas

   Important empresa de Lleida precisa incorporar UN/A ADMINISTRATIU/VA per al DEPARTAMENT TÈCNIC DE PROJECTES. Funcions: encarregat/da de donar suport a la direcció del departament tècnic, realitzant: - Controls administratius i de coordinació de grup - Control del timing - Suport a projectes de manera simultània - Registre d'informació - Arxiu de documentació Es tracta d'un contracte estable. Contracte inicial a través d'ETT + incorporació a empresa

   Ver más

  • Hace 1221 días
   3 horas

   RESPONSABLE GERÈNCIA - MARLEX Recruiting

   Hace 1221 días 3 horas

   Sota l'Administrador de la companyia, serà el Responsable de la Gerència d'un grup important d'empreses. Haurà de gestionar un equip ampli de treballadors, així com supervisar tots els departaments i el bon funcionament d’aquests. Serà fonamental que mantingui la cartera de clients així com augmentar-la. Que visqui el projecte com quelcom personal i tingui un nivell alt d’implicació. El/la candidat/a seleccionat/da s’incorporarà a un important grup empresarial de Lleida, on tindrà l’oportunitat de formar part d’un projecte a llarg termini, i on podrà créixer, tant a nivell personal com professional. La jornada laboral és complerta i el salari segon vàlua.

   Ver más

  • Hace 1221 días
   21 horas

   MANIPULADOR/A DE RESIDUS (LL) - MARLEX Interim

   Hace 1221 días 21 horas

   Important empresa de residus de Lleida precisa incorporar UN/A MANIPULADOR/A de residus per una planta situada a 10 minuts de Lleida. Les funcions principals del lloc de treball són: - Triatge de residus segons les diferents característiques - Neteja de la planta i del lloc de treball Es tracta d'un lloc de treball TEMPORAL donat que és per cobrir baixes de vacances de Nadal.

   Ver más

  Usamos cookies propias y de terceros para mostrar contenido personalizado. Si continua navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Más información